Условия за ползване


Условия за ползване на интернет магазин www.worldtrade.bg

Добре дошли в интернет сайта на Worldtrade Ltd. Моля прегледайте следващите основни условия, които са в сила докато ползвате този сайт:

Използването на сайта от Вас означава, че вие сте съгласен с описаните в настоящия документ условия на ползване.

От време на време ние може да сменяме условията, при които се използва нашият сайт. Новите условия влизат в сила в момента на публикуването им.

Ние може да променяме, местим, изтриваме или добавяне части от нашият Сайт.

В съдържанието на нашият Сайт са използвни запазените знаци, снимки от каталозите и т. н. на различни фирми и правата върху тези материали принадлежат на съответната фирма. Всички останали материали от съдържанието на сайта (включително, но не само снимки, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на «Уърлд трейд» ЕООД.

Съдържанието на сайта е предназначено единствено за персонално, некомерсионално (с изключение на купуване на продукт или услуга) използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от нашият Сайт единствено за персонална употреба. Вие не може да възпроизвеждате, публикувате, предавате, дистрибутирате, показвате, променяте, продавате, използвате или създавате производни работи от съдържанието на Сайта.

Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт, или във връзка с използването на този сайт остават собственост на «Уърлд трейд» ЕООД.

Вие сте съгласен, че World trade e-shop може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени или допълнения в нашия сайт, продукти и т.н.

Ние полагаме всички усилия да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор ние не може да гарантираме, че вашаият монитор ще покаже актуалните цветове.

Ние не може да бъдем отговорни за . това

В случаите, когато чрез сайта е реализирана покупка «Уърлд трейд» ЕООД поема своите задължения. Под „покупка” следва да се разбира, че ние сме Ви изпратили и вие сте платили поръчани от Вас продукти.

В нашият сайт може да има препратки към други сайтове, които не са под наш контрол и където важат различни правила за ползване.