Продажба на дрехи на едро и дребно!!!

Условия за доставка: 

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез любезното съдействие на куриерска фирма Еконт Експрес, фирма Спиди или фирма Лео Експрес, според вашите предпочитания, до техен офис или адрес на потребителя на територията на Република България.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя! Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва съгласно работното време на избраната куриерска фирма – Еконт Експрес, Спиди или Лео Експрес.

Доставки не се извършват в неделя и в официални неработни дни.

Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно актуална ценова листа на куриерска фирма Еконт Експрес, Спиди, Лео Експрес.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при изпозлване на куриерска услуга до адрес се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Доставка извън страната е възможна, като цената на услугата ще бъде индивидуално калкулирана съгласно тарифата на съответната куриерска фирма за избраната дестинация.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Начин на плащане:

Когато Потребителят връща стока с правото на възстановяване на заплатената сума поради каквато и да било причина, цената, обект на възстановяване, се намалява със стойността на получената отстъпка, приложена върху стоката, и само действително платената сума подлежи на възстановяване.

Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки като използва по свой избор една от изброените на уебсайта възможности. На Сайта е възможно плащане чрез следните методи:

  • наложен платеж
  • банков превод

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъдете обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна.

Търговецът не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на Търговеца.

Срок за обработка и доставка :

Доставката се извършва в срок от 1 до 5 работни дни. По време на официални празници, период на кампания, промоционални активности и при извънредни обстоятелства, Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Търговецът обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.