Продажба на дрехи на едро и дребно!!!

Дамска рокля с дантела в бял цвят

29,99 лв.

Елегантна дамска рокля YJD1072

45,99 лв.

Елегантна дамска рокля YJD1063

45,99 лв.

Дамска дълга рокля KFT13

25,99 лв.

Дамска рокля 172070

49,99 лв.

Дамска елегантна рокля 113317

49,99 лв.

Разнообразие от дамски рокли

В този сайт ще намерите разнообразие от дамски рокли за различни поводи, или просто за вашето комфортно ежедневие.Ежедневни рокли

Виж повече

Държим на високото качество и ниските цени. Предлагаме роклите на едро и дребно. Материите на роклите са разнообразни, но винаги висококачествени, а моделите са актуални, женствени и много красиви. Тук ще намерите рокля за всеки повод, сезон и настроение. Точно катова разнообразие ви трябва щом става въпрос за най-женствената дамска дреха.

Официални рокли

Тук ще намерите рокли, някои от моделите са бутикови и единични бройки. Ако ви трябва рокля за изключително сепциален повод като шаферство, кръщене, абитуриентски бал, парти за рожден ден, официална вечеря  и други поводи.

Ежедневни рокли Пролет/Лято

Ежедневните рокли, които предлагаме на едро и дребно са с високо качество, издържани силуети и изглеждат красиво и стилно. Роклите за сезона Пролет/ Лято са от фини, леки и удобни материи и светли и ярки цветове, за да чувствате максимално удобно в топлите дни.

Ежедневни рокли Есен/Зима

Ежедневните ни рокли за сезон Есен/Зима са плътни и топли, предлагат се на едро и дребно, цените са достъпни, а качеството е високо.